Update Covid-19: Met ingang van 19 februari mogen alle trimsalons, welke gevestigd zijn in of aan huis, hun deuren weer openen voor het trimmen van hondjes.

De voorwaarde voor deze heropening is wel dat baasjes NIET binnen in de trimsalon mogen komen, maar buiten hun hondje komen brengen en ook weer ophalen, waarbij zoveel mogelijk de 1.5 meter afstand in acht wordt genomen. 

Wij zijn heel blij dat we weer hondjes mogen verwelkomen in onze salon. 

Team Trimsalon Dog's Paradise
Trimsalon Dog's Paradise is een moderne salon waar kwaliteit, gemoedelijkheid en liefde voor honden de kernwoorden zijn.


U en Uw hond zijn van harte welkom.


U mag rekenen op een professionele verzorging van Uw hond volgens de rasstandaard of gewoon als leuk huishond model voor rashonden, maar zeker ook voor kruisingen. De behandeling van Uw hond wordt in overleg met U bepaald, waarbij wordt gelet op de vacht, maar ook de conditie van de hond.


Bij onze trimsalon staat geduld, liefde, en een professionele manier van verzorging voorop, zodat ook voor Uw hond de trimbehandeling een zo prettig mogelijke ervaring zal zijn. 


De salon wordt gerund door een professionele trimster met een passie en een grote liefde voor honden. Zij heeft met succes een trimopleiding gevolgd aan het Huisdier Kennis Instituut te Bunnik. Door stage te lopen bij verschillende professionele trimsalons heeft ze een ruime praktijk ervaring opgedaan met veel verschillende soorten honden en vachten.